Zes vitale voordelen van Vaino-motorafstemming

Auto-tuning is in wezen de wijziging van een auto om het te optimaliseren voor een andere reeks specifieke prestatiebehoeften van die speciaal is ontworpen om te vervullen. Meestal is dit gerelateerd aan motorprestaties en met name dynamische prestaties, maar zelfs normale auto’s kunnen worden gewijzigd om een betere brandstofefficiëntie of een soepelere versnelling te geven. De term tuning wordt over het algemeen gebruikt om elk type afstemming te beschrijven dat de kenmerken van de auto verandert, maar in dit geval verwijst het specifiek naar automotive-tuning. In de breedste zin verwijst autotuning naar aanpassingen om een auto beter uit te voeren. Er zijn tal van voordelen geassocieerd met het afstemmen van een auto, zoals een beter brandstofverbruik en / of grotere manoeuvreerbaarheid.

In het algemeen zijn er vier grote voordelen van auto-afstemming. Het eerste voordeel is dat het een soort zelfverdedigingsmechanisme tegen de elementen biedt. Met het afstemmen van een auto kunt u het effect van externe krachten verminderen door het lichaam van de auto minder waarschijnlijk door hen te beschadigen. Dit omvat, maar is niet beperkt tot extreme temperaturen, fysieke aanvallen van andere bestuurders, evenals de constante dreiging van vandalisme van het onderstel van het voertuig.

Het tweede voordeel heeft betrekking op het milieu. Aangezien het afstemmen van uw auto helpt om de affecten van variabelen zoals temperatuur en neerslag te verminderen, helpt het bij het verbeteren van de algemene kilometers. Sommige voertuigen, zoals bekeken auto’s, zijn gevonden om tot veertig procent meer kilometers per gallon op brandstof te rennen dan hun niet-afgestemde tegenhangers. Het derde voordeel heeft betrekking op de vermindering van de emissies. Aangezien een goed afgestemde voertuig een lagere emissies uitzendt dan een stock-voertuig, zullen de tuning ones auto enorm helpen om het milieu te beschermen.

Het vierde voordeel is gerelateerd aan de prestaties van de motor. Door de ontstekingstiming van een auto te wijzigen, wordt aangenomen dat de hoeveelheid vermogen die kan worden gegenereerd, kan worden verhoogd. Dit gebeurt door het optimaliseren van de ontstekingstiming, wat in wezen verwijst naar de timing van de bougie en de zuiger voorafgaand aan ontsteking. Hoe nauwkeuriger de ontstekingstijding, hoe krachtiger de motor kan genereren en hoe sneller het kan spoelen. Er zijn verschillende verschillende methoden die worden gebruikt om dit proces te optimaliseren, maar een manier waarop veel tuners geloven dat het goed werkt, is om de ECU te wijzigen om de software voor het afstemmen van de motor te bekijken.

Op basis van de resultaten van verschillende studies is het duidelijk dat de tuning van Viezu Engine Management een effectieve manier is om de prestaties van een voertuig te verbeteren. Het is echter vermeldenswaard dat deze resultaten komen van het afstemmen van slechts één component van het voertuig, namelijk de motor. Om echte resultaten te bereiken, moet u ook een aftuningspakket van goede kwaliteit gebruiken. Om deze reden heeft een groot aantal afstemmingsuites de markt in de afgelopen jaren overstroomd. Het is buitengewoon moeilijk geworden voor zou tuners om te beslissen over welk product om te kopen.

Sommige van deze pakketten bevatten alles wat nodig is voor het afstemmen, terwijl anderen zich alleen concentreren op een of twee kritieke componenten. Een brandstofbeheerpakket omvat bijvoorbeeld chips voor verbrandingsregeling en brandstofverbranding. Dit is erg belangrijk voor moderne motoren terwijl ze helpen de emissieniveaus te verlagen, wat een belangrijk probleem is bij het bestrijden van klimaatverandering. Bovendien helpen deze chips ook het verlaging van het brandstofverbruik, waardoor auto’s langer duren. Een brandstofchip is daarom een afzonderlijke component, het moet daarom afzonderlijk van de andere componenten worden gekocht. Als u een serieuze tuner bent, moet u bereid zijn te investeren in een brandstofbeheerpakket dat ook uw andere inspanningen zal ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance