Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Veel mensen hebben de indruk dat ze alles over Sharepoint moeten weten voordat ze het effectief kunnen gebruiken. Dit is echter niet strikt waar. Als u al een bestaand Sharepoint-bedrijf heeft, kunt u er waarschijnlijk beter over beginnen en het soepeler in uw bedrijf integreren. Als je net begint, is het een goed idee om je zo goed mogelijk vertrouwd te maken met de software om je te helpen beslissen welke applicaties je echt nodig hebt in je bedrijf. In dit artikel wordt uitgelegd wat ik moet weten over Microsoft Sharepoint, hoe het werkt en wat andere mensen te zeggen hebben over de software nuttige informatie op deze site.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Een van de grootste misvattingen die mensen hebben over Sharepoint is dat het een CMS is. Een traditionele website is gewoon een reeks webpagina's die met elkaar zijn verbonden door een hyperlink. Dit is wat Sharepoint is – het is een manier om uw websites op deze manier te organiseren. U kunt bestanden toevoegen, bewerken en verwijderen van uw Sharepoint-site met behulp van applicaties die erin zijn ge├»ntegreerd. Met de applicaties kunt u artikelen zoals artikelen categoriseren of zelfs bestaande artikelen wijzigen. Een van de meest voorkomende gebieden waar dit soort toepassingen wordt gebruikt, is het toevoegen, verwijderen of ordenen van verschillende soorten informatie.

Een andere veelvoorkomende misvatting die mensen hebben, is dat ze alles moeten weten over Microsoft Sharepoint om het met succes in hun bedrijf te kunnen gebruiken. Het is waar dat Sharepoint een uiterst krachtig platform is waarmee u meerdere soorten documenten kunt maken, beheren en bijwerken. U hoeft er echter niet alles van te weten om het met succes in uw bedrijf te kunnen gebruiken. Sterker nog, als u alleen de basis kent, kunt u snel en gemakkelijk aan de slag.

Voor meer info klik je deze site aan: Sharepoint modules