Wat is een bulletjournal? Wat het is en waarom je er een zou moeten gebruiken?

Wat is een bulletjournal? Wat het is en waarom je er een zou moeten gebruiken?

Als je overweegt een dagboek te kopen of er zelfs thuis een te schrijven, maar nog niet hebt besloten wat voor soort dagboek je wilt kopen, zijn er verschillende dingen die je misschien wilt weten over wat een bullet-journaal is en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken. Hoewel elk blanco dagboek er gemakkelijk een kan worden, zijn niet alle planners in een blanco dagboek een bullet-journaal. Er zijn verschillende planningssystemen, die zelfs in een blanco dagboek kunnen plaatsvinden! Deze methode heeft een aantal speciale pagina's die hem onderscheiden van reguliere planners en wat extra's als je dat wilt.

Wat is een bulletjournal?

Dit kan geweldig zijn als je een manier wilt om elke dag opzij te zetten voor iets heel specifieks, zoals een reis naar Vermont voor een maand of gewoon elke ochtend een briefje dat je iets belangrijks hebt voltooid. Aan de slag gaan is net zo eenvoudig als het vinden van de juiste manier om het te doen en vervolgens de discipline hebben om elke dag door te gaan notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi. Sommige mensen doen het graag op deze manier en hebben het gevoel dat ze elke keer dat ze hun dagboek schrijven iets hebben bereikt, terwijl andere mensen denken dat het niet motiverend is en dat ze het na een paar weken meestal gewoon weggooien. Als je het op de juiste manier gebruikt, kun je je geïnspireerd voelen om dagelijkse taken op je te nemen waardoor je het gevoel hebt iets goeds voor jezelf en anderen te doen.

Als u een bullet-journaal gebruikt, kunt u ook in een echt dagboek schrijven, niet alleen in een teksteditor. Sommige mensen typen graag aantekeningen terwijl anderen dingen liever opschrijven in een spiraalvormig notitieboekje of in hun planner. Het hangt af van persoonlijke voorkeur, maar sommigen vinden troost in het hebben van een tastbare herinnering aan hun doelen en dagelijkse plannen en schema's. Aan de slag gaan is net zo eenvoudig als het vinden van de juiste manier om het te doen en de juiste motivatie te krijgen om het te laten gebeuren.

Klik op de link: Mylovelynotebook.nl