Waarop letten bij een makelaar bij het kopen van een huis?

Waarop letten bij een makelaar bij het kopen van een huis?

Makelaar

Hoewel januari geen drukke maand op de vastgoedmarkt is, is het nu het moment om uw woning verkoopklaar te maken als u van plan bent uw huis in het voorjaar te verkopen. Sterker nog, een groot deel van de verkopers laat de verkoop van hun eigendom over aan een traditionele makelaar. Maar een slechte agent kan je wekenlang in je huis laten zitten. Waar moet je dan op letten bij een makelaar? We hebben enkele tips samengesteld om uw verkoop stressvrij te maken.

Beleven. Een goede makelaar beschikt over de nodige kennis en relaties om de beste deals te krijgen Visie Makelaardij makelaar Zeist. Ze kunnen u informatie geven over vergelijkbare huizen in uw regio, wat hen kan helpen uw huis dienovereenkomstig te prijzen. Ze zullen ook weten hoe ze een sterk, ijzersterk aanbod moeten schrijven, inclusief alle toepasselijke onvoorziene omstandigheden. Uiteindelijk zal een goede makelaar u tijd en geld besparen. Uw makelaar is tenslotte voor u aan het werk, dus u wilt niet al uw tijd besteden aan het verkopen van uw huis.

Houd er bij het bepalen van een prijs voor een woning rekening mee dat kopers naar vergelijkbare woningen kijken en meer gewicht zullen hechten aan recente verkopen dan woningen die nu op de markt staan. U moet dus realistisch zijn over de prijs van uw eigendom om de kans op een topbod te maximaliseren. En vergeet niet rekening te houden met eventuele transportkosten als u uw eigendom verkoopt in een co-op, die specifieke financiƫle vereisten heeft.

Klik op deze link: https://www.visiemakelaardij.nl/