Rib Eye Vs Entrecote

Biefstuk

Rib Eye Vs Entrecote

Het riboog, ook wel ribsteak genoemd, is een snede van het onderste ribgedeelte tot aan het middenrif. Het ribvlees van deze snede strekt zich uit van ribben helemaal tot aan het schouderblad. Ribeye-steaks bestaan, net als de meeste andere steaks, voornamelijk uit alleen de grote spier, maar omvatten ook de milt-, lever- en scapula-spieren. Deze spieren krijgen veel aandacht als je denkt aan goed steakhouse koken, daarom moet je ervoor zorgen dat je voor deze spieren zorgt als je een rib eye steak wilt koken.

Er zijn veel soorten bezuinigingen die je kunt gebruiken voor steaks zoals Flank, T-bone en de ribeye zelf. Welke stukken u kiest, hangt af van hoe goed u presteert met uw eigen steaks en van hoe u biefstuk eet Ribeye. Zijsteak aan de andere kant, is erg goed als je van zijsteak houdt; Als u echter gewend bent aan het eten van biefstuk, houdt u misschien helemaal niet van flank. Als je liever rib eye steaks eet dan zijsteak, dan moet je zeker rib eye proberen.

Rib eye en entrecote verschillen in het feit dat de eerste meer verticaal en de laatste meer schuin worden gefileerd. Dit verschil in anatomie resulteert in verschillen in kookmethodes. Flanklapje is zo snel gaar dat het niet gelijkmatig gaar wordt. Als je biefstuk in uniform snel wilt laten koken, dan moet je waarschijnlijk vasthouden aan de meer gebruikelijke Flank steak bezuinigingen, terwijl als je het vleessap van de botten wilt kunnen proeven en het over de biefstuk wilt wrijven, dan moet je proberen om entrecote te gebruiken. steaks.

Voor meer informatie klik je hier: CoolToMeatYou.nl