Misdaad – Het getal 97

97

Misdaad – Het getal test1234 97

De nummer één vraag die het meest wordt gesteld na te zijn aangevallen is; Heb je een condoom gedragen? Alsof dat enige relevantie had voor wat er gebeurde. Als het tijdens de aanval is gedragen, kan en mag het worden beschouwd als een accessoire of een beschermingsmiddel, maar als het tijdens de aanval niet is gedragen, mag men er gerust van uitgaan dat het niet heeft bijgedragen aan de uitkomst van wat er is gebeurd. Deze vrouwen die naar voren kwamen, vertelden hoe ze, toen ze eenmaal het slachtoffer werden van deze vreselijke misdaad, snel een deel werden van de 97 procent van de vrouwen die tijdens hun leven werden verkracht. Die statistiek is nog beangstigender als je bedenkt dat er geen rekening wordt gehouden met de jonge vrouwen die worden verkracht maar worden aangevallen voordat ze hun eenentwintigste verjaardag hebben bereikt.

De volgende meest gestelde vraag was; Waar was je van plan die avond heen te gaan? De meerderheid van de slachtoffers ging niet naar het ziekenhuis, maar naar het huis van hun vriend om te wachten tot hun vrienden terugkwamen van een avondje uit. Die nacht veranderde in een van de slechtste weekenden van hun leven. Wat er tijdens het weekend gebeurde, was ongelooflijk verontrustend en liet het slachtoffer achter met verbrijzelde dromen en angst voor de toekomst. De gedachte dat iemand hen zou kunnen aanvallen terwijl ze sliepen en vervolgens hun eigendommen zou afnemen, is walgelijk en moet serieus worden genomen. Het percentage van dit soort incidenten dat wordt gemeld, is verontrustend en moet door onze samenleving worden aangepakt.

Om een gemeenschappelijke noemer voor de statistieken te creëren, moeten we het aantal mensen vinden dat aan deze afschuwelijke misdaad lijdt en vervolgens het percentage berekenen dat aangifte doet bij de politie. Met het gebruik van het afrondingsproces is het percentage van degenen die niet rapporteren veel hoger dan het percentage van degenen die dat wel doen. Door het afrondingsproces te gebruiken, kan de noemer worden gewijzigd, waardoor het gemakkelijker wordt om een algemeen idee te krijgen van wat het werkelijke getal is. Dit percentage ligt veel dichter bij de honderd procent dan wordt aangenomen. Deze informatie moet beschikbaar worden gesteld aan alle wetshandhavingsinstanties en familieleden om het misdaadprobleem aan te pakken dat onze samenleving en ons land teistert.

Site bezoeken voor meer info: test1234