Barbecuing – Tips voor het kiezen van vlees voor uw volgende roker

Barbecue heeft zijn oorsprong in het gebruik van goedkopere, zwakkere bezuinigingen van vlees, maar nu veel barbecue-vestigingen koken ook prime rib tussen de meer populaire menu-items.

Prime Rib wordt meestal bereid door langzaam te roken boven een vuurplaats. Chef-koks die deze methode oefenen om lean cuts of vlees te bereiden, maken meestal meer geld dan koks die duurdere bezuinigingen gebruiken. Duurdere bezuinigingen worden meestal gebruikt voor speciale gelegenheden zoals verjaardagsfeesten.

Rundvlees is waarschijnlijk het meest populaire vlees dat voor barbecue wordt gebruikt. De meeste barbecuestrests zijn voorzien van een selectie van rundvleeskast, chuck biefstuk of andere bezuinigingen. Naast rundvlees, is het varkensvlees ook vaak voorkomend bij barbecues en kip, Turkije en andere soorten spel. Gesmeerd varkensvlees is ook een populaire keuze aan vlees voor barbecue;

Lean bezuinigingen van vlees zijn de voorkeursbezitten in de meeste Amerikaanse huishoudens en het meest populair in barbecuestaurants. Hoewel er mensen zijn die genieten van het grillen, barbecuing en zelfs af en toe biefstuk eten, vinden de meeste mensen zich ertoe dat ze naar goedkopere stukken vlees en zwaardere bijgerechten zoals groenten willen wanneer ze uitgaan voor barbecue-evenementen. Zelfs mager rundvlees is vaak goedkoper dan prime rib.

Gegrilde kip is een van Amerika’s favoriete vlees voor zowel barbecue als gefrituurd voedsel.

Wanneer kip barbeced, wordt het meestal gekookt met andere stukjes pluimvee en groenten, zoals uien, selderij, aardappelen en anderen. Kip wordt ook vaak gegrild met hamburgers en hotdogs.

Voor degenen die genieten van een goede biefstuk, maar niet om grote steaks, zijn er grote bezuinigingen van rundvleeshart beschikbaar op de markt die tijdens een barbecue niet veroorzaken. Beef hart is een zeer teder stuk vlees en wordt vaak gebruikt in veel verschillende voorbereidingen, of ze nu barbecued biefstuk, stoofpot of chili bevatten. Het wordt vaak gebruikt als een soort kruis tussen een kalfsvlees en een lever en is te vinden in de meeste van elke supermarkt- of vleesafdeling. Een andere optie is mager flank steak, die magerder is dan een typische flanklapje, wat betekent dat het niet veel vet zal hebben en een uitstekende keuze is voor mensen die smaak willen toevoegen zonder de hoeveelheid vet in hun voeding te vergroten.

Vlees selecties voor de roker kunnen sterk variƫren, dus het is belangrijk om de juiste bezuinigingen te kiezen voor de preparaat in kwestie. Natuurlijk zijn varkensvlees en Turkije een deel van het favoriete vlees van Amerika en zijn gemakkelijk te grillen, koken of stoom. Lam is een andere populaire keuze, hoewel er vlees van vlees beschikbaar zijn in veel verschillende bezuinigingen, zodat je stukken kunt kopen voor lunches en diners, evenals speciale gelegenheden.

Lees meer op deze webpagina: https://cooltomeatyou.nl/